logo
HOME
REIKI BEHANDELINGEN
REIKI CURSUSSEN
EVEN VOORSTELLEN
PRIJSLIJST
CONTACTFORMULIER
REIKI IN BOSNIË 2008
LINKS
GASTENBOEK

 

  

Reiki-leefregels:

Maak je vandaag geen zorgen. 

Maak je vandaag niet boos.

Eer je ouders, leraren en ouderen.

Verdien je brood op een eerlijke manier.  

Toon respect voor alles wat leeft.   

 

 Reiki 1

Dit is de inwijding  die je in hoofdzaak voor jezelf doet. Vaak als ik aan mensen vraag waarom ze Reiki willen gaan geven, dan geven ze als antwoord: "Om er anderen mee te kunnen helpen" We zijn zo gewend om voor anderen te zorgen, zeker vrouwen, maar bij Reiki 1 leer je om weer voor jezelf te zorgen. Dat is ook logisch, want als je een heler wilt worden, dan moet je in de eerste plaats jezelf helen. Daar is niets egoïstisch aan! In deze cursus leer je de handposities voor zelfbehandeling, stoelbehandeling en een behandeling die liggend gegeven wordt. Er wordt natuurlijk op elkaar geoefend. De cursus wordt gegeven in twee opeenvolgende dagen, waarin de inwijdingen plaats vinden. Aan het eind van de cursus krijg je je inwijdingscertificaat. De prijzen zijn inclusief lunch en een cursusmap. Na de cursus zijn er nog terugkom avonden, of middagen, waarop wordt geoefend en ervaringen uitgewisseld kunnen worden.

Reiki 2 

Bij Reiki 2 leer je te werken met symbolen, waardoor je Reiki op afstand kunt sturen. Ook wordt het kanaal waardoor Reiki ontvangen wordt weer wat wijder, zodat de energie krachtiger kan stromen. Je kunt na de Reiki 2 inwijding ook situaties uit het verleden Reiki sturen en zo situaties eventueel helen. Of een examen bijvoorbeeld waar je erg tegen op ziet, kun je in de toekomst Reiki sturen. Bij Reiki 1 ligt de nadruk op het lichamelijke vlak, bij Reiki 2 ligt dit meer op het mentale en emotionele vlak. Deze cursus duurt weer twee op éénvolgende dagen en ook hierbij krijg je natuurlijk een certificaat, inclusief lunch en cursusmap.

Reiki 3 

Reiki 3 wordt soms gegeven in 3a en 3b, dit omdat sommige mensen geen les willen gaan geven in Reiki, maar wel de krachtige energie willen voor zichzelf van Reiki 3, waar natuurlijk niets mis mee is. Bij Reiki 3 wordt het kanaal waardoor de Reiki binnenkomt helemaal geopend. Ook kun je nu  zelf les gaan geven en mensen inwijden. Dit is een groei proces en doe je met verantwoordelijkheidsgevoel naar je cursisten en Reiki toe, want het is wel iets speciaals wat je door geeft. Belangrijk is dat je het serieus en met respect benadert vanuit je hart. Persoonlijk zie ik het als een cadeau aan mezelf en aan de wereld en daarom heb ik er voor gekozen om zelf te gaan inwijden.                                      

 

Heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken?

Vul dan het contactformulier in,

of neem contact op met:

Massage en Reikipraktijk Paradijs

Papegaai 5

4822PL Breda

telnr:  076-8874088, mobiel 06-40841441  

e-mail: paradijs@reikibreda.com     

                                          

Top
Reiki Paradijs, Breda  | info@reikibreda.com