logo
HOME
REIKI BEHANDELINGEN
REIKI CURSUSSEN
EVEN VOORSTELLEN
PRIJSLIJST
CONTACTFORMULIER
REIKI IN BOSNIË 2008
LINKS
GASTENBOEK

 

Even voorstellen..........

Want het is altijd fijn om te weten wie er achter zo'n  website schuil gaat. Mijn naam is Rachel van Maurik. Moeder van drie volwassen kinderen en de trotse oma van vier kleinkinderen. Ik ben mij altijd bewust geweest dat er meer is tussen hemel en aarde en in 2000 heb ik mijn inwijding in Reiki 1 gehad, bij Patricia Sabel. In 2001 heb ik, ook bij Patricia, Reiki 2 gedaan. In 2008 heb ik Reiki 3, bij Jeanne Valks gedaan en ook mijn eerste inwijding gegeven! Dat was voor mij een héél bijzondere ervaring!!!

Na mijn inwijding Reiki 2 ben ik lid geworden van een vrijwilligersorganisatie, de stichting "Motherhood", waar ReikiWereldWijd een onderdeel van was, die vrijwilligers uitzend naar na-oorlogse gebieden. Via Reiki Wereld Wijd, die inmiddels zelfstandig is doorgegaan, ben ik nu vier keer naar Bosnië, naar de stad Tuzla geweest. We gaan daar in een team van minimaal twee en maximaal vier mensen Reiki geven. Een bosnische vrouw die in de oorlog naar Nederland is gevlucht en inmiddels hier woont, is onze contact persoon en maakt onze afspraken. We behandelen in tehuizen voor gehandicapte kinderen, in een bejaarden tehuis, een vluchtelingen kamp, vrouwen met borstkanker, een sociale instelling voor opvang voor moeders met kinderen, een zelfhulpgroep voor veteranen etc. Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je meer weten over het werk van ReikiWereldWijd? Neem eens een kijkje op de website! Daar staan ook de verslagen van de teams die iedere maand gaan. In het fotoalbum op deze site, onder de vermelding Reiki in Bosnië 2008, staan de foto's van mijn laatste reis in Juli 2008.

Verder ben ik lid van een koor waar ik één van de oprichters ben: GEK Breda, heb ik een Massage-Reikipraktijk "Paradijs", waarin ik allerlei soorten massages geef en "clown" ik voor demente bejaarden en andere gelegenheden.

Heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken?

Vul dan het contactformulier in,

of neem contact op met:

Massage en Reikipraktijk Paradijs

Papegaai 5

4822PL Breda

telnr:  076-8874088, mobiel 06-40841441       

e-mail: paradijs@reikibreda.com

 

 

Top
Reiki Paradijs, Breda  | info@reikibreda.com