logo
HOME
REIKI BEHANDELINGEN
REIKI CURSUSSEN
EVEN VOORSTELLEN
PRIJSLIJST
CONTACTFORMULIER
REIKI IN BOSNIË 2008
LINKS
GASTENBOEK

   Wat is Reiki ?

Reiki is de liefdevolle, helende energie die in alle levende wezens aanwezig is. Bij onze geboorte stroomt die energie optimaal. Maar door dingen die we meemaken, zoals verdriet, stress etc. komen er allerlei blokkades en gaat de energie minder stromen, waardoor we sneller bevattelijk zijn voor allerlei lichamelijke en psygische klachten. 

Wat doet Reiki ?

Reiki  helpt ons, de energie beter te laten stromen. Het lichaam heeft een hele grote wijsheid en is in staat om zichzelf te genezen. Dit noemen we het zelfgenezend vermogen. Reiki helpt om dit zelfgenezend vermogen te versterken. Reiki doet altijd datgene wat op dat moment nodig is voor de ontvanger. We hoeven er alleen maar op te vertrouwen dat het er is! Het is een alternatieve geneeswijze en kan geen vervanging zijn voor de reguliere geneeskunde. Daarom moet er altijd een arts worden geraadpleegd bij ernstige of aanhoudende klachten. Reiki kan wel helpen om het helingsproces te ondersteunen.

Hoe werkt een behandeling ?

Bij een Reiki inwijding wordt bij degene die de inwijding ontvangt het kanaal weer open gemaakt, waardoor de energie ontvangen wordt. Door middel van de handen kan de energie nu door worden gegeven aan de ontvanger. Dit doet men door de handen op bepaalde posities op het lichaam te leggen, of indien gewenst, erboven te houden. Ook kan Reiki gebruikt worden voor huisdieren, bloemen, planten etc. en voor het helen van bepaalde situaties. Na een inwijding met Reiki 2 kan er ook behandeling op afstand worden gestuurd.

Kan iedereen het leren ?

Ja, iedereen kan het leren. Je wordt dan ingewijd door een Reikimaster. Iemand die de inwijdingen in Reiki 1, 2, 3, of 3a en b heeft ontvangen is Reikimaster en kan zelf inwijdingen gaan geven.

Heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken?

Vul dan het contactformulier in,

of neem contact op met:

Massage en Reikipraktijk Paradijs 

Papegaai 5

4822PL Breda

telnr:  076-8874088, mobiel 06-40841441       

e-mail: paradijs@reikibreda.com 

     

 

 

 

Top
Reiki Paradijs, Breda  | info@reikibreda.com